sneak peak

Aurora och jag : Skulle göra serpentiner med galoppombyten :P måste ju få skryta lite när man ridit en så välutbildad häst :)

Bilder

Håller på att ladda upp bilderna från Högsjön på facebook :) Ska lägga upp dom här också så småningom men vill fixa till dom lite först ;) Blev faktiskt väldigt nöjd med bilderna :) Har rensat ut massor och bara tagit dom jag tyckte om för jag tror ni tycker 462 bilder är lite för många att kolla igenom och många av dom ser nästan likadana ut ;)
I morgon väntar första körlektionen på Magnussons körskola :) Väldigt spännande och sen blir det att åka upp till Duntis på flaggvakts möte :) ska bli kul att säsongen drar igång igen :)
Nu ska jag se på tv :P hörs & störs ;)

Fest klänning?

Jag har ett litet problem. Jag ska på bröllop i juni och hittar ingen klänning!! Någon som har nått tips på vart man hittar en snygg klänning? Helst ljusblå ;)

Bilder från när jag va hos syster kommer snart ;)

Besök hos syster

Vem säger att man ska ha semester och lugnt och skönt när man är på långtidsbesök hos någon?
Här har det vart full fart från dag ett :P Fölvak, ridlektioner, mockning, fodring, och fotat har man hunnit med och ska va här i nästan tå dagar till ;)Förmodligen kommer det en bildbomb på alla snygga hingstar, söta ponnyn och tjocka fölston :P
Fick ju nyheten att Evergreen också fölat där hemma :) Ett litet fuxsto med bläs :P Gulligt:)
Nu blir det nog inte mycket bloggande på ett par dagar :) Bilder kommer som sagt när jag kommer hem :P
Saknar min älskling <3

Miss Corinne och föl

Igår fick jag leda Corinne i ridhuset när fölis sprang omkring bredvid :) I helgen ska vi få göra det själva så jag fick "öva" igår. :) Blev ganska trött i mina armar ;) Ska snart dra mig mot stallet för att rasta dom lite :) Isa och Fanny och Nicole ska också hjälpa till så fölet inte kommer på sidovägar på väg till ridhuset.... Men det ska nog gå bra :)

Guldfisk?

Minnet är kort men bra! Har tänkt i flera dagar att jag ska räkna påskäggen till måndag men glömmer alltid bort! Även när jag är i stallet kan jag komma på det men då håller jag oftast på med nått annat och tänker att det tar jag sen. Men kommer jag ihåg att göra det sen då? Nae! Blir så trött på mig själv ibland....
Igår fick lilla fölet och corinne springa av sig lite i ridhuset :) Jennifer filmade och gjorde en liten film om det :) Så söt och så otroligt långa ben! :O Men han växer förhoppningsvis i dom ;)

Pluggisar!

Kort dag i skolan idag :) Projektarbetsseminarium ( vilket innebär att vi ska sitta och lyssna på treornas projektarbeten) slutade elva och sitter nu med Bea och Amanda och jobbar galet med våra rapporter och prov och uppgifter! Nicke och Nilla spelas flitigt på Spotify och stämningen är på topp! :) Snart blir det fika :)

Fölvak & achtung!

Sitter med Nicole och Isa i Konferense. Fölvak är på gång! :) Corinnes lilla parvel ploppa ju ut igår kväll så vi väntar med förväntan på Evergreens lilla i magen.
Spöade precis Isa i Achtung :) Lilla Isa kunde inte riktigt styra :P
Träffade Eriks kusin med pojkvän och hundvalp innan jag begav mig till stallet. Hunden tyckte mina vita strumpor var väldigt roliga att bita på vilket resulterade i lite såriga fötter :P
Buuu!!! Tjabba tjena! Vill bara säga det att eftersom Sara hackar på mig så måste ju hacka tebaka vettu... O ja vill bara säga det att Sara Andersson inte är den smartaste som finns när det gäller bloggdesign... Säger inget mer...
//Isa ;P

Första inlägget! (Y)

Har äntligen hittat ett bloggnamn som inte var upptaget! :) Hinner inte fixa till bloggen nånting nu dock :P Fixar, packar, pratar med folk i telefonen och lagar mat! Många bollar i luften! :P hehe... Åka till älskling sen och sen dra till stallet och fölvaka för Evergreen. Den lilla bruna kom ju ut igår kväll när alla va och titta på löshoppning i ridhuset! :) Hur ska jag hinna med allt?!

Oj nu tror jag maten bränns! Dags och dra! :P Ciao!


RSS 2.0