Packlista

Sitter här och funderar på vad man ska ta med sig till Thailand :) Vill ju inte packa för mycket, måste ju få plats med grejer jag ska köpa där ;)
Om enbart 4 dagar är vi på väg till Helsingborg för att på fredag förmiddag sätta oss på planet och bege oss mot värmen i två hela veckor! Så skönt :D

Lejonkungen!

En grej som alltid nämns, citeras eller man bara tänker på när man är i stallet är lejonkungen. På MUS filmkvällar är det alltid vi från US som skrattar mest, oftast med lite fnitter innan det roliga kommer! Disney över huvud taget är en självklarhet i stallet och man kan alltid räkna med att någon mer har sett den filmen :)
http://www.youtube.com/watch?v=4P8v3AO0D5s&feature=related
Prima skinka, japp japp! :)

11 dagar

Inte långt kvar nu tills vi sätter oss i bilen och åker ner till Helsingborg :) Åker efter Erik slutat jobba så kommer ner vid nio kanske, sover hos Gisela och Janne och på fredagen åker vi till Köpenhamn och sätter oss på flyget till Thailand! :D Ska bli så skönt att åka bort ett tag, bort från kyla, bort från skolan och allmänt stress! två veckor lång semester! Bättre kan det nog inte bli! :)

Simhall

Sitter nu och väntar på Erik sen ska vi åka och simma lite :) Får se hur det går med den hemska ryggvärken jag vaknade med i morse! Vet inte vad jag gjort.... Sjunker jag så har jag ju i allafall Erik som kan dyka ner o hämta mig! ;)

RSS 2.0